Oefenruimte verhuur

In ons bedrijfspand bieden wij drie zeer complete (oefen)studio’s aan. De ruimtes zijn ingericht op basis van jarenlange ervaring, zowel als gebruiker en verhuurder.

We hebben gekozen voor een voor een breedbandige prettige akoestische ervaring met een goede esthetische kwaliteit. Wij dempen niet alleen hoge tonen, maar ook midden en laag zonder daarbij compromissen te hoeven doen aan esthetiek en bruikbaarheid.

Onze ruimtes zijn compleet ingericht met een kwalitatief goede backline; Elke ruimte heeft een compleet Drumstel, een basversterker, zanginstallatie, gitaarcabinets en voldoende statieven en bekabeling.

Veiligheid en klimaat krijgen extra aandacht middels Airco/ climate control, gebalanceerde ventilatie en brandveilige (gecertificeerde) materialen aangevuld met een goed functionerend integraal alarmeringssysteem.

Wij onderscheiden ons dus door het bieden van complete ruimtes, met een bijzonder prettige akoestiek, gezond klimaat en een hoge graad van veiligheid.

Ons oefenruimtecomplex is gevestigd aan de Impact 6K te Duiven op industrieterrein Centerpoort gelegen aan de A12 tussen Arnhem en Doetinchem.

Voor meer informatie en actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen.